З розбитого Toyota Prius зробили баггі у стилі Tesla Cybertruck

З розбитого Toyota Prius зробили баггі у стилі Tesla Cybertruck

20 червня 2022
0

За основу «баггі» Cyber Hooligan отримав розбитий Toyota Prius C, куплений за вісім тисяч доларів. Для поліпшення геометричної прохідності гібриду довелося вкоротити колісну базу, зрушити вперед передні колеса і відрізати все зайве. Потім із металевих панелей блогер зварив кузов у стилі Tesla Cybetruck. Причому на електричний пікап «баггі» схожий лише спереду, решта - цілком оригінальна конструкція.

«Обрізаний» Prius виявився занадто коротким для повноцінної конверсії в Кібертрак, тому довелося обмежуватися подобою каркасу безпеки. Щоправда, ця деталь тільки виглядає надійною, але навряд захистить при перевороті. Чимало питання викликає по безпеці в тому числі і по капоту з цільного листа металу. У разі аварії він може легко злетіти з петель і перетворитися на гільйотину.

Силова установка Prius C залишилася незмінною. До неї входять бензиновий двигун 1.5, електромотор, варіатор та блок батарей. Потужність системи становить 99 кінських сил, а середня витрата палива - близько п'яти літрів на 100 кілометрів. Cyber Hooligan збирається використовувати «баггі» для полювання і каже, що безшумність - одна з головних переваг автомобіля.

Джерело: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація