За 10 днів митного оформлення авто до держбюджету сплатили близько 464 млн гривень

За 10 днів митного оформлення авто до держбюджету сплатили близько 464 млн гривень

13 липня 2022
1

З 1 по 10 липня Держмитслужбою оформлено 4662 одиниці автотранспорту зі сплатою митних платежів, придбаних громадянами за кордоном. За цей час до бюджету України надійшло близько 464 млн гривень.

Раніше Верховна Рада повернула мита та оподаткування ПДВ на імпортні товари та розмитнення авто з 1 липня, з цього дня скасовується пільга на ввезення авто.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів просить громадян переходити на використання електротранспорту, зокрема електроавтомобілів, через паливну кризу, створену військовими діями з боку Росії.

Джерело: delo.ua

Обговорення новини

sAnsic  

А КМУ не хоче розказати де громадянам взяти кошти (50+ тис.долларів) на електромобілі? Це з врахуванням того, що громадяни (в більшості ті, які мають малий і середній дохід) левову частку доходу витрачають на забезпечння волонтерів і військових коштами для придбання всього необхідного. Але шмигалю з його компашкою (в яких доречі оклади 100+ тис. грн) треба ще й знущатися з людей, вкидаючи такі заяви, замість того, щоб дати можливість після війни назбирати трохи грошей, так купити доступні б/у авто.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація