Забутий на 50 років старий Ford дістали з-під землі для реставрації

Забутий на 50 років старий Ford дістали з-під землі для реставрації

31 липня 2022
0

У Мережі часто публікують історії автомобілів, які з різних причин зберігали без руху довгі роки. У цьому важливу роль відіграють умови консервації. Якщо транспортний засіб забули на десятиліття в гаражі або в будь-якому іншому закритому приміщенні, швидше за все, реставрація поверне йому колишній стан. Інакше справи з моделями, які залишили гнити під відкритим небом. Так сталося і з цим Ford Model B 1924 випуску. Раритетний автомобіль останні півстоліття провів у багнюці в оточенні дерев та кущів. Незважаючи на жахливий стан, автори YouTube-каналу Classic Car & Muscle Car таки спробують відреставрувати машину.

Ford Model B випускали з 1932 до 1934 року. Знайдений у лісі 88-річний автомобіль останні 50 років провів просто неба. Гаряче сонце, зливи, а також сніг у вітер перетворили раритетний автомобіль на величезну купу іржі. У такому ж жахливому стані перебуває і салон автомобіля, що прогнив, який вимагає повної заміни. Двигун старовинної машини, звичайно, не заводиться.

Щоб підібратися до автомобіля ентузіастам довелося зрізати бензопилою дерева та кущі, що оточили Ford. Крім того, за роки забуття транспортний засіб буквально вріс у землю. Щоб дістати машину з-під землі, блогери викликали екскаватор. Незважаючи на жахливий стан, фахівці таки спробують відновити раритетний автомобіль. Не виключено, що повна реставрація обійдеться дорожче, ніж вартість аналогічної моделі у прийнятному стані.

Джерело: Classic Car & Muscle Car

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація