Заміна лобового скла McLaren F1 коштуватиме 33 000 доларів

Заміна лобового скла McLaren F1 коштуватиме 33 000 доларів

21 листопада 2023
0

Перегони Velocity Invitational, що відбулася минулими вихідними на гоночній трасі Sonoma Raceway у Каліфорнії, закінчилися неприємністю для двох McLaren F1. І йдеться не про програш. Справа в тому, що у обох спорткарів утворилися тріщини на лобовому склі.

Як повідомило видання Motor1 з посиланням на неназване джерело, заміна скла коштуватиме 33 000 доларів. З них 25 000 доларів вартість скла та 8000 доларів - робота.

Сам по собі McLaren F1 - дороге задоволення. Суперкар коштує десятки мільйонів доларів, а через скорочення запасів запчастин його обслуговування з кожним роком обходиться все дорожче.

За інсайдерською інформацією, у штаб-квартирі McLaren у Великій Британії ще є невеликі запаси лобового скла для F1, але McLaren Special Operations планує спроєктувати та ввести в експлуатацію нові.

Але лобове скло далеко не єдина деталь, яку компанія вирішила оновити, щоб продовжити термін служби суперкару. За деякими даними, завод McLaren розпочав виробництво алюмінієвих паливних баків та колісних дисків замість застарілих магнієвих.

Таким чином, найближчим часом власники McLaren F1 зіткнуться з дефіцитом оригінальних запчастин. Але, як бачимо, їх буде чим замінити.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Colleen Sheehan (@colleen365gtb4c)

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація