Занедбаний Ford GT оживили після 15 років простою

Занедбаний Ford GT оживили після 15 років простою

15 липня 2024
0

У США автомобільні ентузіасти знайшли занедбаний Ford GT 2006 випуску. Автомобіль майже весь час простояв у старому гаражі серед купи мотлоху.

Як розповіли на YouTube-каналі VINWiki, замкненим у гаражі Ford GT першого покоління був останні 15 років. За ці роки його салон покрився пліснявою, а ще став притулком для мишей. При цьому кузов залишився у відносно непоганому стані. На ньому немає ні значних вогнищ іржі, ні сколів фарби. Тож в умілих руках експертів авто, швидко повернеться у колишню форму та знову виїде на дороги.

На подив експертів, які насилу дісталися крізь мотлох до цього раритету, вони змогли з легкістю його завести і навіть без допомоги евакуатора виїхати з гаража. Це враховуючи той факт, що обслуговування GT не бачив упродовж усіх років простою. Експерти зазначили, що Ford є повністю оригінальним і, ймовірно, жодного разу не був у ремонті.

Нагадаємо, що під капотом цього Ford GT встановлено 5,4-літровий двигун V8 з наддувом потужністю 550 к.с., який свого часу дозволяв автомобілю розганятися до сотні за 3 секунди. Звук вихлопу нерівний і задушливий, але це цілком можна усунути. Після ретельного дітейлінгу, заміни рідин на нові та невеликі маніпуляції з налаштуваннями автомобіль, тираж якого свого часу становив лише 4038 одиниць, цілком зможе знову розтинати дорогами.

Джерело: Авто Центр
Фото: VINWiki

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація