Запущено новий офіційний сайт Jeep в Україні

Запущено новий офіційний сайт Jeep в Україні

02 серпня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд Jeep є справжнім «діамантом» в автомобільному світі: відома історія, культові моделі, максимальна пізнаваність та величезна кількість фанатів. Водночас, концерн Stellantis сьогодні є одним з найбільших та найпотужніший виробників автомобілів, маючи у власному розпорядженні численні заводи у різних куточках світу, безліч напрацювань по електрифікації, інноваційні гібридні технології та багато іншого. Тому для Бренду Jeep входження до складу концерну Stellantis стало й справді початком нової ери!

Це відчувається не лише на глобальному рівні - через запуск нових моделей та впровадження технологій електрифікації - але також і на локальному рівні в межах певних країн. Так, відтепер в Україні легендарний Бренд Jeep отримав нового імпортера у вигляді українського представництва концерну Stellantis. А разом з цим - отримав «нове дихання» та шляхи розвитку: запуск повністю оновленого модельного ряду, розбудова мережі дилерів, фірмові вигідні фінансові продукти та зручні сервісні контракти. Важливим пунктом цього оновлення також є і запуск нового фірмового сайту Jeep в Україні, де зібрана вся актуальна інформація про Бренд та його пропозиції. Отже: новий офіційний сайт Jeep в Україні www.jeep.ua - це перший крок до занурення в світ Jeep для справжніх фанатів Бренду!

На новому офіційному сайті - повна модельна лінійка Jeep для України

Звісно, першим та найбільш цікавим пунктом на новому сайті Бренду Jeep в Україні є модельний ряд автомобілів, що будуть доступні на українському ринку. А першим пунктом в цьому модельному ряді виступає кросовер Jeep Compass як приклад оптимально поєднання зовнішніх розмірів та внутрішнього простору, та сучасних технологій для комфорту і безпеки. Автомобіль Jeep Compass може запропонувати двигун E-HYBRID 1.5 TURBO - це гарантує вражаючу паливну економічність при більш, ніж достатній потужності. Ну і звичайно, новинка має чудове оснащення: LED-фари, підігрів передніх сидінь, мультимедійна система Uconnect з 10,1-дюймовим дисплеєм, цифрова панель приладів з 10,25-дюймовим дисплеєм - все це гарантує зручність у повсякденному житті.

Окремо варто згадати легендарний Jeep Wrangler, що уособлює собою першопричини всесвітньої слави Бренду Jeep - максимальна готовність до подолання будь-яких перешкод та жага до пригод! Особливо, завдяки вибору з кількох різних версій автомобіля. Наприклад, позашляховик Jeep Wrangler Sahara втілює мрію «справжній позашляховик на кожен день»: чудові можливості на бездоріжжі у поєднанні з високим рівнем комфорту та оснащення. Іншим прикладом виступає Jeep Wrangler Rubicon - безкомпромісний підкорювач бездоріжжя, який виділяється відповідними технічними змінами: знижений ряд 4:1 та спеціальні шини для бездоріжжя, силові пороги, можливість блокування навіть переднього диференціалу тощо.

Нарешті, флагман модельної лінійки Бренду - Jeep Grand Cherokee, що пропонує максимальну впевненість та потужність на будь-яких дорогах та поза ними. Новий флагман Jeep Grand Cherokee буде доступний в Україні як з традиційним 5-місним салоном, так і у збільшеному варіанті L з 7-місним салоном: простору вистачить на всю сім'ю або компанію друзів! Шанувальники потужності зможуть обрати 271-сильний турбодвигун або класичний 3,6-літровим двигуном V6 Pentastar®, а шанувальники розкоші обов'язково відзначать комплектацію SUMMIT RESERVE - з аудіо-системою McIntosh, камерами кругового огляду, проекційним Head Up дисплеєм для водія та інтерактивним дисплеєм для пасажира, а також перфорованою шкірою Palerm.

На новому офіційному сайті - вигідні умови фінансування придбання автомобілів Jeep та інформація про сервісні програми

Наразі український імпортер Jeep формує остаточні прайс-листи на вищезазначені моделі, проте вже зараз можна сказати, що вони будуть конкурентними на ринку. Тим більш, дилери Jeep зможуть одразу запропонувати фірмові фінансові програми BUYEASY, що зроблять пропозиції ще більш вигідними для покупців. Бренд Jeep готовий запропонувати легкі умови купівлі автомобілів в кредит або лізинг з численними ключовими перевагами: швидке погодження фінансування, надійні банки-партнери, початковий внесок - від 20%, процентна ставка - від 0,01%, строк - до 84 місяців, додаткові сервіси фінансування, та ін.

Також легендарний Бренд Jeep запропонує відповідний преміальний рівень сервісу: підтримка заводської гарантії та додаткові сервісні договори FLEXCARE, оригінальні запчастини та фірмові аксесуари, сервіс MOPAR з можливістю онлайн запису.

На новому офіційному сайті - легендарна історія Jeep та актуальні новини Бренду

Крім того, на офіційному сайті Бренду розповідається легендарна історія Jeep: народження в складних військових умовах, розвиток у 1980-1990 роках з появою всесвітньо відомих культових моделей, перехід в сьогодення з актуальним модельним рядом Бренду. А також - нова історія Jeep в Україні, що почалась з запуском нового імпортера та представництва.

Нарешті, звісно на офіційному сайті Jeep представлені всі новини Бренду: як загально світові, так і українські. Таким чином, шанувальники Бренду Jeep зможуть отримати всю необхідну інформацію з одного джерела - максимально точно, достовірно, актуально. Наприклад, можна слідкувати за новинами Бренду в Україні, аби серед перших дізнатись про анонс цін на автомобілі та відкриття нових дилерів Jeep в Україні. Тому підписуйтесь на новини Бренду Jeep, аби першим отримувати інформацію про всі актуальні оновлення.

Дізнавайтесь більше про легендарний Бренд Jeep - на новому офіційному сайті Jeep в Україні www.jeep.ua, а також на офіційних сторінках Бренду у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація