«Заряджений» Mercedes S-Class «засвітився» на дорожніх тестах

«Заряджений» Mercedes S-Class «засвітився» на дорожніх тестах

14 червня 2022
0

Заряджений Mercedes-Benz S-Class W223 вперше потрапив до об'єктивів папараці. Потужна версія Mercedes-AMG S63e проходить фінальні випробування на німецькому автодромі Нюрбургринг, і її мають представити до кінця року. Про це повідомляє сайт Motor1.

Новий Mercedes-AMG S63e лише трохи прикритий камуфляжем. Розкішний заряджений седан відрізняється фірмовими ґратами радіатора AMG та більш агресивними бамперами. Ззаду видно чотири вихлопні труби.

Літера «е» в назві натякає на те, що спортивний седан електрифікували - він став гібридом, що заряджається. Автомобіль зберіг 4,0-літровий бензиновий V8 твін-турбо, але його доповнили електродвигуном. Сумарна віддача силової установки складає приблизно 700 к.с., а витрата палива помітно зменшиться порівняно з попередником.

Стандартними будуть 9-ступінчаста автоматична КПП і повний привід. Також новий Mercedes-AMG S63e отримає керовані задні колеса та пневмопідвіску, здатну сканувати дорогу перед автомобілем.

Варто зазначити, що Mercedes-AMG S63e недовго буде найшвидшою модифікацією S-Class. Передбачається, що пізніше лінійку поповнить варіант S65e потужністю приблизно 800 к. с. Гібридною установкою поділиться з ним Mercedes-AMG GT 63 S E-Performance.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація