«Заряджений» седан Cadillac CT4-V Blackwing отримав першу спеціальну версію

«Заряджений» седан Cadillac CT4-V Blackwing отримав першу спеціальну версію

03 липня 2022
0

Влітку 2022 року на ринок вийде Track Edition - особливе виконання спортивного седана Cadillac CT4-V Blackwing, яке стане першою спеціальною модифікацією моделі. Подробиці про автомобіль розкриють ближче до його публічної прем'єри, але вже зараз американський автовиробник повідомив, що нова версія віддаватиме пошану успіхам бренду в гоночній серії IMSA WeatherTech SportsCar Championship, де марка представлена прототипом Cadillac DPi-V.R.

Особливістю седанів стане розвиненицй аеродинамічний обвіс із вуглепластику, який доповнять логотипи американського чемпіонату IMSA, а також кольорові акценти в тонах фірмової емблеми лінійки Cadillac V-Series. Крім того, на капоті та дверях з'являться особливі стікери, а на задньому склі розмістяться наклейки з силуетами трас.

Підтверджено створення як мінімум трьох модифікацій - Road Atlanta IMSA Edition, Sebring IMSA Edition та Watkins Glen IMSA Edition - кожна з яких присвячена гоночному автодрому в США, з яким марка Cadillac пов'язана своїми успішними виступами.

Про технічні доробки Cadillac CT4-V Blackwing Track Edition не повідомляється. Нагадаємо, седан оснащується бітурбошестеркою 3.6, що розвиває 479 кінських сил і 603 Нм моменту, яка поєднується з 6-ступінчастою механічною або 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Прем'єра нового седана відбудеться у липні, а прийом замовлень відкриють у серпні.

Джерело: Cadillac

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація