Завдяки проєкту «ФІШКОГРАЙ» зібрано 10 мільйонів гривень на протезування українців

Завдяки проєкту «ФІШКОГРАЙ» зібрано 10 мільйонів гривень на протезування українців

23 листопада 2023
0

За місяць, відколи стартував інтерактивний благодійний проєкт «ФІШКОГРАЙ» програми лояльності Fishka, вдалося зібрати понад 10 із 30 мільйонів гривень для реабілітаційного центру «НЕЗЛАМНІ». Центр займається протезуванням і реабілітацією захисників та захисниць України, а також цивільних осіб, котрі втратили кінцівки внаслідок війни.

«Вдячні кожному, хто вже долучився до нашого благодійного проєкту і зробив свій вклад у протезування незламних українців. Завдяки нашій з вами небайдужості та музиці талановитого Володимира Івасюка, яка звучить на народних інструментах у додатку Fishka, ми доволі швидко закрили третину від необхідної суми. Попереду ще 20 мільйонів гривень, але я впевнена, що ми швидко впораємося. Адже дуже багато людей очікують на нашу допомогу», - ОЛЬГА СЕМЧУК, КЕРІВНИЦЯ ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ FISHKA.

«Команда Національного реабілітаційного центру «НЕЗЛАМНІ» (UNBROKEN) щодня працює, аби кожен українець, що постраждав у цій війні, мав змогу бути врятованим, протезованим і реабілітованим вдома, в своїй країні. На жаль, кількість українців, які втратили свої кінцівки, захищаючи нас, зростає щодня. Це тисячі військових та цивільних. І ми повинні забезпечити їх найкращими протезами, вартість яких від 10 до 50 тисяч доларів. З допомогою проєкту ми зможемо придбати найкращі протези для наших пацієнтів, а відтак - повернути до максимально гідного життя. Дуже вдячні програмі лояльності Fishka та партнеру Mastercard за соціальну відповідальність та підтримку незламних українців», - ІРИНА ЗАСЛАВЕЦЬ, КЕРІВНИЦЯ ПРОЄКТУ «НЕЗЛАМНІ».

Нагадаємо, що долучитися до проєкту «ФІШКОГРАЙ» можуть усі користувачі додатку Fishka. За кожну покупку в партнера надається можливість вгадати мелодію Володимира Івасюка, виконану на одному з українських народних інструментів. А програма Fishka разом з партнером Mastercard за кожну таку спробу переказують донати для центру «НЕЗЛАМНІ». Якщо відповідь правильна, сума доната буде від 3 до 1000 гривень (величина генерується випадковим чином), якщо ні - благодійний переказ становитиме 1 грн. За оплату платіжною карткою Mastercard на ОККО можливість вгадати мелодію та згенерувати донат надається двічі.

Джерело: ОККО

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація