Завод у Братиславі готується до запуску Skoda Superb та VW Passat нового покоління

Завод у Братиславі готується до запуску Skoda Superb та VW Passat нового покоління

25 січня 2023
0

Нові Volkswagen Passat і Skoda Superb вже готові до запуску у виробництво. Це підтвердив один із великих менеджерів заводу у Братиславі, де вже виробляються передсерійні агрегати. Практично одночасно з європейських доріг зникли нові Volkswagen Passat і Skoda Superb. Першим був «чех», котрого востаннє бачили наприкінці минулого літа в Альпах. «Німець» зник «з радарів» лише через місяць, після того, як був знятий у виконанні R-Line на Нюрбургрингу.

Зникнення в жодному разі не випадкове, а багато в чому пов’язане зі стратегією німецького гіганта, який припиняє тести напередодні дебюту новинок. І це саме те, що сталося, тому що чеські джерела вказують, що Лючия Коварович, офіційний представник заводу у Братиславі, підтвердила, що передсерійні агрегати цих двох моделей уже виробляються.

Нові менеджери на чолі конгломерату ні на йоту не відійшли від рішення, ухваленого Гербертом Диссом у 2020 році, поклавши на нього велику відповідальність і забезпечивши робоче навантаження в Братиславі, яке є однією з найважливіших штаб-квартир гіганта, де виробляються кросовери Audi Q7, Audi Q8, Volkswagen Touareg та Porsche Cayenne, на додаток до окремих ліній для Skoda Karoq та Volkswagen Up!.

Саме в цій виробничій лінії були внесені поліпшення, які дозволили додати ще дві моделі на лінію, на додаток до посилення секції кузова новими цехами штампування, в які було вкладено 400 мільйонів євро. Серійне виробництво оновлених флагманів заплановано на кінець цього року.

А враховуючи, що дві моделі не бачили вже кілька місяців, і що між презентацією та датою виробництва пройшов розумний час у кілька місяців, все вказує на глибоке доопрацювання, яке зазнали Passat і Superb.

Очікується, що автомобілі будуть представлені у першій половині 2023 року. Терміни, встановлені заводом у Братиславі, підтверджують, що обидві моделі почнуть надходити до дилерських центрів у першій половині 2024 року.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація