Житомирські поліцейські розмалювали з балончиків вулиці міста

Житомирські поліцейські розмалювали з балончиків вулиці міста

02 вересня 2024
0

Напередодні нового навчального року офіцери патрульної поліції Житомирської області взяли в руки балончики з фарбою, трафарети та розмалювали вулиці біля шкіл.

На тротуарах та проїзній частині з'явилися цікаві написи, якими патрульні нагадували учням про основні вимоги до переходу вулиці. Таким чином, працівники поліції долучилися до відновлення спеціальної розмітки на пішохідних переходах біля закладів освіти.

Патрульні разом з дітьми за допомогою трафаретів та білої фарби з балончиків наносили написи «Подивись», «Візьми дитину за руку» тощо, йдеться на Facebook-сторінці Патрульної поліції Житомирської області.

Нагадування основних правил пішохода та учасника руху у місті з пожвавленим трафіком зайвим не буде. Застереження змістовні й мають профілактичну мету – до мінімуму звести дитячий травматизм.

Дорожня служба обласного центру також напередодні нового навчального року поновила в зоні закладів освіти дорожні знаки та розмітку, встановила штучні дорожні нерівності, що мають в народі назву «лежачий поліцейський».

З відновленням занять у школах безпека на вулицях Житомира тепер буде в зоні особливої турботи та уваги.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Патрульна поліція Житомирської області

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація