Злодії викрали та розбили раритений спорткар за 200 000 доларів

Злодії викрали та розбили раритений спорткар за 200 000 доларів

15 червня 2024
1

У США викрали та розбили раритетний Buick Grand National 1987 року. Спорткар, який тільки недавно пройшов реставрацію, протаранив 15 автомобілів на вулиці.

Інцидент мав місце у Бостоні. Викрадачі проникнули в Buick Grand National та завели його з допомогою звичайної викрутки.

Очевидно, зловмисники не знали, що мають справу з дорогим колекційним авто, і викрали його просто, аби покататися. На відео з вуличних камер видно, що Buick Grand National мчить вулицями Бостона на великій швидкості.

Викрадачі втратили контроль над Buick і протаранили 15-20 машин, припаркованих на вулиці. Сам спорткар отримав суттєві ушкодження передньої частини.

Злодії покинули розбите авто і пізніше його повернули власнику. Тепер він знову повинен ремонтувати Buick Grand National.

Власник зізнався, що потратив на реставрацію рідкісного авто 150 000 доларів і страховий поліс це не покриє.

«Він буквально просто зруйнував моє життя, безпричинно викравши машину», - заявив американець.

Buick Grand National або GNX 1987 року - цінна колекційна модель, створена за участі McLaren. Усього випущено лише 547 таких авто з 280-сильним турбомотором. Buick GNX здатен розігнатися до 100 км/год за 4,7 с і розвинути 200 км/год. Зараз ціна таких авто сягає $200 000.

Джерело: Фокус
Фото: Carscoops

Обговорення новини

NISOLEK  

Grand National i GNX Це різні машини, звичайних Grand National було сильно більше ніж Grand National eXperimental (GNX).

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація