Знаковий седан Hyundai SONATA повертається!

Знаковий седан Hyundai SONATA повертається!

05 лютого 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Команда автоцентру Паритет, офіційний дилер Хюндай, має честь оголосити про старт продажів нового седану Hyundai SONATA. Це вже восьме покоління, яке відрізняється прогресивним дизайном, більш агресивним купеподібним стилем, а також передовими опціями безпеки, допомоги та комфорту. Нова SONATA буде доступна для придбання вже у лютому цього року, і буде оснащена бензиновим мотором 2,5 GDI потужністю 194 к.с.

Сенсаційний купеподібний стиль з «невагомою» темою інтер'єру вражає.

Екстер'єр нової SONATA є втіленням прогресивного автомобільного дизайну і виражає тему «Чуттєвої спортивності». Передня частина автомобіля поєднує фірмову безшовну лампу Horizon від Hyundai, широко розташовані приховані фари, широку решітку радіатора та повітрозабірник для поліпшеної аеродинаміки та агресивного зовнішнього вигляду. Освітлення з інтегрованими денними ходовими вогнями та покажчиками повороту створює ефектний світловий підпис, що додає футуристичного вигляду. Нові H-подібні ліхтарі позаду підкреслюють широку статуру та високотехнологічний характер SONATA.

Щодо інтер'єру, він орієнтований на водія і поєднує елементи мобільності майбутнього з високотехнологічними деталями, що відповідають сучасному стилю життя. Нова «невагома» тема інтер'єру SONATA створює футуристичний настрій, який посилюється за рахунок амбієнтної підсвітки.

Нова SONATA підвищує користувацький досвід завдяки різноманітним цілеспрямованим технологіям і функціям.

Панорамний вигнутий дисплей, у якому 12,3-дюймовий блок панелі приладів інтегрований з 12,3-дюймовою аудіо-відео навігаційною системою, надає водію захоплюючий цифровий досвід. Звукова система Bose Premium із 12 динаміками та новою CenterPoint 360 технологією забезпечує насичене відчуття від прослуховування на кожному сидінні. SONATA також може похвалитися першим у своєму класі багажником з електроприводом для ще більшої зручності.

Нова SONATA оснащена рядом систем допомоги водієві та функціями безпеки, що забезпечують комфортне водіння та зменшують напруження водія. Завдяки дизайну та інженерним оновленням, вона забезпечує підвищену стабільність на дорозі та посилений захист при боковому зіткненні. Крім того, SONATA ще більше покращила характеристики по шумності, вібраціям та жорсткості.

Нова Sonata буде доступна на українському ринку в 4-ох комплектаціях: Comfort, Style, Premium та Top. У всіх модифікаціях автомобіль буде оснащений бензиновим 2,5-літровим мотором Theta III GDI потужністю 194 к.с. та 8-ми ступеневою автоматичною трансмісією. Ціна новинки стартує від 1 195 900 грн.

Для отримання більш детальної інформації щодо цін та комплектацій, звертайтеся за номером (067) 247-85-67 або завітайте в автоцентр ПАРИТЕТ на Автозаводські, 24.

Ми завжди дбаємо про Вас та Ваш час! Разом з нами володіти автомобілем Hyundai буде комфортно!

Автоцентр «ПАРИТЕТ» Автоцентр «ПАРИТЕТ»

Автоцентр «ПАРИТЕТ» більше 18 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Hyundai

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація