Знаменитий Fiat Topolino відродили у форматі мініатюрного електрокара

Знаменитий Fiat Topolino відродили у форматі мініатюрного електрокара

06 липня 2023
0

В Італії презентували новий Fiat Topolino. Культове міське авто 30-х років відродили у форматі мініатюрного 2,53-метрового електрокара за 8000 євро. Про це повідомляє офіційний сайт концерну Stellantis.

Електромобіль Fiat Topolino близький родич Citroen Ami. Від побратима він відрізняється ретродизайном із великими круглими фарами та виштамповками на кузові. Двері авто відчиняються в різні боки.

Поряд зі стандартним Fiat Topolino 2024 пропонують ще оригінальнішу версію Dolce Vita. У неї немає дверей, а тканинний дах зсувається.

Салон Fiat Topolino виконаний у мінімалістичному стилі - з жорстким пластиком і компактним цифровим щитком приладів. Для електрокара пропонують безліч аксесуарів - наклейки на кузов, Bluetooth-колонку, вентилятор, чохли на сидіння, металеве кріплення для багажу.

Новий Fiat Topolino 2024 оснащений 8-сильним мотором і розвиває 45 км/год. У низці європейських країн керувати ним можна з 14 років і без водійських прав. Акумуляторна батарея на 5,4 кВт.год дає змогу проїхати 75 км без підзарядки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація