Знаменитий корейський позашляховик повертається на ринок

Знаменитий корейський позашляховик повертається на ринок

12 грудня 2023
0

Позашляховик SsangYong Actyon повертається. Друге покоління моделі може найближчим часом вийти на ринок під брендом KG Mobility (саме так перейменували SsangYong). На австралійському сайті Drive вже з'явилися перші шпигунські фото авто.

Новий KG Mobility Actyon закамуфльований на фото, але зберігає купеподібний силует з похилим дахом і загостреною задньою частиною. Також звертають на себе увагу розширені колісні арки.

У салоні на всю передню панель встановлено широкий вигнутий дисплей. Кермо, сидіння і важіль КПП знайомі за різними версіями SsangYong Rexton другого покоління.

Найімовірніше, саме на базі цієї моделі й буде створено новий KG Mobility Actyon. Це означає, що він збереже рамну конструкцію та отримає 2,0-літровий 228-сильний бензиновий турбомотор і 2,2-літровий турбодизель потужністю 204 к.с.

Нагадаємо, що позашляховик SsangYong Actyon з'явився у 2005 році. Його випускали до 2018 року і оснащували 2,3-літровим бензиновим мотором на 148 к.с. і 2,0-літровим 140-сильним турбодизелем.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація