Знаменитий корейський позашляховик повертається на ринок

Знаменитий корейський позашляховик повертається на ринок

15 липня 2024
4

Позашляховик SsangYong Actyon отримає наступника. Нове покоління моделі дебютує у Південній Кореї в серпні, а поки на офіційному сайті компанії KG Mobility (саме так зараз називається SsangYong) опублікували перші його фото.

На відміну від попередника, новий KGM Actyon не буде рамним. Це спортивніший варіант кросовера Torres. У нього стрімкіший дизайн зі збільшеним кутом нахилу задніх стійок даху та великим спойлером.

Крім того, KGM Actyon вирізняється оригінальним футуристичним оформленням передньої частини. У нього масивний бампер, вузькі фари та підсвічування решітки радіаторів. Ззаду встановлені тоненькі ліхтарі.

Салон KGM Actyon поки не розсекретили. Відомо, що кросовер отримає два дисплеї на передній панелі, як в оновленому KGM Torres.

Силові агрегати KGM Actyon також поки тримають у секреті. Кросовер точно отримає 1,5-літровий 170-сильний турбомотор від KGM Torres, а от 207-сильна електрична версія - під питанням. Крім того, можлива поява гібрида.

Нагадаємо, що оригінальний SsangYong Actyon випускали з 2005 по 2011 рік і він був рамним позашляховиком із купеподібним дизайном. Крім того, у деяких країнах під цією назвою продавали кросовер SsangYong Korando.

Джерело: Фокус
Фото: KGM

Обговорення новини

Alf8  

Перед трохи на Евок змахує

+1ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Alf8, та й корма чимось схожа на RR, надихались Velar

+1ВІДПОВІСТИ  
mavrx5  

Доволі вдалий дизайн

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Alex Meleodes  

Дуже схожий на Рендж, але мотор дуже слабкий для такого великого авто, нажаль

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація