Знаменитий позашляховик Toyota став електромобілем

Знаменитий позашляховик Toyota став електромобілем

04 травня 2024
0

Toyota Land Cruiser FJ40 отримав друге життя. Класичний рамний позашляховик перетворили на електромобіль та повернули на ринок. Про це розповідає сайт Carscoops.

Тюнінг Toyota Land Cruiser FJ40 виконала британська компанія Inverted, яка спеціалізується на перетворенні класичних авто в електрокари. При цьому їх також реставрують.

Toyota Land Cruiser FJ40 розбирають до голого шасі та відновлюють. Електрокар коштує 195 000 фунтів стерлінгів ($244 000).

На вибір пропонують дві версії - на 218 і 324 к.с. Цікаво, що менш потужний варіант зберігає механічну КПП та повний привід, який підключається. У потужнішій версії повний привід постійний.

Невелика акумуляторна батарея на 53 кВт.год забезпечує запас ходу в 240 км. Швидка (потужністю 75 кВт) зарядка на 80% займає 25 хвилин. Також позашляховику обновили підвіску та встановили дискові гальма на всіх колесах.

Покупці можуть обрати модель із короткою чи довгою колісною базою. Салон обшивають дорогою шкірою, також встановлюють кондиціонер, сенсорний дисплей та камеру заднього виду.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація