«Знижка вихідного дня» на сервіс INFINITI

«Знижка вихідного дня» на сервіс INFINITI

05 серпня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Тільки у дилерському центрі Інфініті ВІДІ Ліберті діє вигідна пропозиція: «Знижка вихідного дня» у розмірі 15% - на сервіс INFINITI, а також 5% - на запасні частини

Офіційний дилерський центр Інфініті ВІДІ Ліберті - оснащений сучасним обладнанням провідних світових виробників, що дозволить швидко та якісно виконувати повний комплекс робіт з використанням сучасних технологій на високому рівні.

Отримати знижку дуже просто - необхідно оформити заявку на сервіс та записатися на вихідний день (неділю), заповнивши онлайн-форму на сайті, або завітати до нас за адресою: с. Чубинське, вул. Київська, 51, 32-й км Бориспільського шосе.

За більш детальною інформацією звертайтесь до фахівців сервісу Інфініті ВІДІ Ліберті за телефоном: +38 (044) 591-70-38.

Строк дії пропозиції з 01.08.2022 по 31.12.2022. Умовою надання знижки може бути тільки оформлення замовлення-наряду в недільний день. Акційна пропозиція не додається до інших акційних пропозицій та знижок.

*Право на отримання знижки на сервісні роботи згідно та запасні частини за даною пропозицією мають тільки фізичні особи, за адресою: вул. Київська, 51, с. Чубинське, Бориспільський р-н., Київська обл., Україна.

*Знижка в розмірі 15% на сервісні послуги по даній акції не поширюється на: мийно-прибиральні роботи, на роботи з кузовного ремонту та тюнінгу субпідрядниі роботи по ремонту стартера, генератора, компресора, г / у керма, ел / у керма, карданного валу, коробки передач.

*Знижка в розмірі 5% на запасні частини по даній акції не поширюється на: додаткове обладнання та аксесуари.

Інфініті ВІДІ Ліберті Інфініті ВІДІ Ліберті

Компанія Інфініті ВІДІ Ліберті входить до складу «Віді Груп» - одного з лідерів автомобільного ринку України. У нашому автосалоні передбачено все для комфортного придбання автомобіля Infiniti.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Інфініті ВІДІ Ліберті

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація