Знятий із виробництва позашляховик Toyota перетворили на пікап

Знятий із виробництва позашляховик Toyota перетворили на пікап

02 травня 2024
0

Австралійський автоаматор перетворив знятий з виробництва позашляховик Toyota FJ Cruiser на двомісний пікап з вантажною платформою в стилі Hilux. Реалізувати цю ідею йому допомогли фахівці тюнінг-майстерні Tinman Fabrications. Вона відома своїми приголомшливими переробками популярних позашляховиків.

У процесі конверсії майстри розрізали кузов автомобіля-донора та подовжили шасі на 300 мм. Розмір колісної бази FJ Cruiser складає 2690 мм. Цього виявилося замало для розміщення досить великої вантажної платформи із задньою стінкою від Nissan Patrol. Сама платформа, борти, захисна сітка заднього скла кабіни та крила задніх коліс виготовлені з алюмінію. Задні ліхтарі у пікапа світлодіодні. Доповнює новий образ комплект коліс із бедлоками, «взутих» у позашляхові шини.

Роботи над проєктом тривали два роки. Створений австралійцями пікап Toyota FJ Cruiser став першим свого роду на «Зеленому континенті». Власник планує використовувати його для щоденних поїздок.

Подробиць про механічні модернізації немає. Відомо, що пікап використовує стандартний 4,0-літровий двигун V6 Toyota. Його потужність не уточнюється. У донорського позашляховика він видає від 239 до 260 к.с. залежно від модельного року. Працює агрегат із 5-ступінчастою автоматичною або 6-ступінчастою механічною коробкою, яка передає потужність на всі чотири колеса.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація