Знищену Росією українську сільгосптехніку привезли на кордон із Польщею

Знищену Росією українську сільгосптехніку привезли на кордон із Польщею

23 лютого 2024
0

Протести польських фермерів на кордоні з Україною продовжуються. Для того, щоб показати полякам ціну, яку українці платять за збирання зерна, аграрії з регіонів нашої країни, що постраждали від росіян, звозять до пункту пропуску «Угринів-Довгобичув» знищену окупантами техніку.

На цю мить на кордоні вишикувалися в ряд два згорілі комбайни, два трактори і сіялка. Вони були доставлені із Херсонської області. Відповідні наклейки є на залишках техніки. На цьому зупинятися організатори акції не планують і обіцяють ще привезти залишки машин для того, щоб показати різницю між тим, що переживають українці і «бідою», яку зазнають поляки.

«Ця техніка згоріла через напад росії на Україну. Це наочний приклад для польських фермерів, яке лихо в Україні, яке лихо в українських фермерів. І на що може очікувати кожний фермер в іншій країні, який робить те, що вигідно країні-агресору», - сказав один із учасників акції.

Нагадаємо, що польські фермери виступають проти участі Польщі у «Зеленій угоді» Євросоюзу. Також вони вимагають обмежити імпорт сільськогосподарської продукції з України. Варто зазначити, що на протести стали виходити фермери з Чехії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Німеччини, Литви та Латвії. Вони мають аналогічні вимоги - припинити постачання української сировини та товарів до ЄС.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація