Знижено ціни на динамічний фастбек PEUGEOT 408 2023 року: більше стилю, більше вигоди!

Знижено ціни на динамічний фастбек PEUGEOT 408 2023 року: більше стилю, більше вигоди!

12 лютого 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Поспішайте придбати новий, стильний, технологічний фастбек PEUGEOT 408 2023 року на спеціальних умовах. Адже просто зараз автомобіль PEUGEOT 408 зі складу в Україні став доступний за новими зниженими цінами - з додатковою вигодовую до 35.000 гривень!

Бренд PEUGEOT робить нову приголомшливу пропозицію для всіх шанувальників стильних та вражаючих автомобілів. Адже відтепер ціни нового динамічного фастбеку PEUGEOT 408 стають ще більш привабливими для клієнта. Скористайтесь унікальною можливістю просто зараз придбати бажаний PEUGEOT 408 2023 року з додатковою вигодою. Обирайте автомобіль PEUGEOT 408 серед уже наявних на складах в Україні та отримайте власну вигоду просто тут і зараз!

Новий фастбек PEUGEOT 408 - приклад стильного дизайну та максимальної комплектації

Автомобіль PEUGEOT 408 відкриває новий розділ в історії не лише Бренду PEUGEOT, але й взагалі автомобільного світу. Адже PEUGEOT 408 ідеально поєднує динамічний силует «фатсбек», практичний 5-дверний кузов, збільшений кліренс та захисні накладки зі світу SUV-моделей. І окрім цього, новинка додає типові дизайнерські риси Бренду PEUGEOT: світлові «ікла» в передньому бампері, безрамкову решітку радіатора в колір кузова, потрійні риски у задніх ліхтарях, нові логотипи з культовим левом. Дізнайтесь більше про PEUGEOT 408 на офіційному сайті Бренду в Україні!

Технології нового PEUGEOT 408 відповідають його вражаючій зовнішності. У салоні водія очікує 3D-цифрова панель приладів та 10-дюймовий дисплей з сенсорними перемикачами i-Toggles, перелік доступного оснащення включає в себе такі опції зі світу «преміум», як аудіо-система класу HI-FI від FOCAL, сидіння зі шкіряним оздобленням NAPPA та багато-точковим масажем спини, система нічного бачення. А під капотом PEUGEOT 408 встановлено потужний бензиновий двигун 1.6 PureTech 215 у парі з сучасною 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач. Випробуйте всі вражаючі особливості PEUGEOT 408 власноруч - реєструйтесь на тест-драйв автомобіля вже просто зараз!

Нові вражаючі умови купівлі PEUGEOT 408: максимально вигідні ціни, максимально вигідні кредити

До переліку зовнішнього дизайну, чудового салону, високотехнологічного оснащення, потужного двигуна відтепер PEUGEOT 408 додає ще один вражаючий пункт - нові знижені ціни! Адже віднині автомобіль PEUGEOT 408 пропонується з додатковою вигодою 31-35 тисяч гривень в залежності від комплектації. Нова вигідно-вражаюча ціна PEUGEOT 408 ALLURE PACK 2023 року становить лише від 1 200 400 гривень!

Причому навіть якщо немає повної суми для одночасної оплати вартості автомобіля - це ще не привід відмовляти собі у придбанні омріяного PEUGEOT 408. Саме для таких випадків Бренд PEUGEOT пропонує не лише вигідні ціни, але і вигідні умови фінансування BUYEASY: термін кредитування - до 84 місяців, мінімальний початковий внесок - від 20% вартості автомобіля, процентна ставка - від 0,01% річних.

Не втрачайте чудової можливості максимально вигідно придбати автомобіль-мрію: обирайте для себе PEUGEOT 408 серед уже наявних в Україні та доступних для придбання просто тут і зараз!

Дилерська мережа Peugeot Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.

перейти на сторінку компанії
Джерело: PEUGEOT

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація