Зовнішність Honda Prologue розкрито на офиційних фото

Зовнішність Honda Prologue розкрито на офиційних фото

07 жовтня 2022
0

Опубліковано офіційні фото Honda Prologue. Перший електричний кросовер японської марки надійде у продаж лише 2024 року, але показати його вирішили вже зараз. Подробиці авто розкрили на сайті Honda.

Нова Honda Prologue відрізняється стриманим та лаконічним дизайном зі злегка похилим дахом та вигнутою віконною лінією. Розкосі фари виконані у фірмовому стилі японського бренду та нагадують оптику Honda CR-V 2023.

Електрокросовер Honda розробляють спільно з General Motors і воно використовує платформу GM Ultium, як Cadillac Lyriq та Chevrolet Equinox. За габаритами авто трохи більше за CR-V, а велика колісна база робить його просторішим за бензинового побратима.

Розміри Honda Prologue:

  • Довжина - 4877 мм
  • Ширина - 1989 мм
  • Висота - 1643 мм
  • Колісна база - 3094 мм

У салоні частина перемикачів запозичена у моделей Civic та CR-V. Електромобіль Honda отримав віртуальну панель приладів та 11,3-дюймовий сенсорний дисплей.

Характеристики Honda Prologue стануть відомими ближче до дати презентації моделі. Заявлено лише, що запропонують варіанти з переднім та повним приводом.

Втім, відомо, що порівняний з Prologue за розмірами електрокросовер Chevrolet Blazer, побудований на тій же платформі, запропонований у версіях потужністю до 557 к. с. та здатний проїхати до 515 км без підзарядки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація