Зустрічайте революційний Mazda CX-60: модель, що відкриває нову еру в історії бренду

Зустрічайте революційний Mazda CX-60: модель, що відкриває нову еру в історії бренду

15 червня 2023
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Нова Mazda CX-60 вражає своєю витонченою стилістикою як зовні, так і всередині. Кожна деталь відображає японську майстерність, а високоякісні матеріали та оздоблення салону надають йому вишуканості преміум-класу.

Динамічний дизайн Mazda CX-60 випромінює елегантність, увібравши в себе останні розробки філософії дизайну Kodo, гармонійно поєднуючись з міцною статурою класичного позашляховика.

Розкішний салон оздоблений чорною шкірою Nappa та хромованими акцентами, забезпечуючи атмосферу вишуканої розкоші.

Mazda CX-60 є уособленням технологій, орієнтованих на людину. Інновації були переосмислені та вдосконалені, щоб покращити досвід водіння Jinba-Ittai та задовольнити індивідуальні потреби водія. Революційна система персоналізації Mazda Driver Personalization System автоматично розпізнає обличчя водія і миттєво налаштовує автомобіль відповідно до його уподобань. Це стосується не лише положення сидінь, керма, дзеркал та проекційного дисплея системи Active Driving, а й навіть налаштувань клімат-контролю та аудіосистеми.

Двигуни Mazda CX-60 - це справжні шедеври. Бензиновий двигун Skyactiv-G об’ємом 2,5 літра і потужністю 192 к.с. відповідає концепції «правильного розміру», що забезпечує оптимізацію робочого об’єму для підвищення паливної та енергетичної ефективності.

Але найбільш вражаючий двигун у CX-60 - це шестициліндровий рядний турбований бензиновий двигун Skyactiv-G об'ємом 3,3 літра з системою M Hybrid Boost. Він розроблений для надання найпотужнішої продуктивності в 284 к.с. Цей двигун використовує м'яку гібридну систему Mazda M Hybrid Boost з 48-вольтовим стартер-генератором, що поєднує високу потужність із відмінною економією пального та низькими викидами.

Обидва силових агрегати поєднуються з новою восьмиступеневою автоматичною трансмісією та системою повного привода Mazda i-Activ AWD. Бездоганне поєднання потужності та контролю робить кожну поїздку на Mazda CX-60 незабутньою.

В Mazda безпека стоїть на першому місці. Тому цей кросовер оснащений широким спектром передових систем допомоги водієві i-Activsense, які гарантують активну безпеку на найвищому рівні. Загальна безпека Mazda CX-60 відповідає жорстким вимогам Euro NCAP й отримала 5-зірковий рейтинг.

Дилерська мережа Mazda Дилерська мережа Mazda

Офіційним імпортером автомобілів Mazda на території нашої країни є дочірнє підприємство «Авто Інтернешнл», що повністю належить іноземному інвесторові.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Mazda

Обговорення новини

NISOLEK  

Я бачив у Європі ці Мазди в живу, і як я і думав вони дуже круто виглядають, але є одне але, як по мені, бочина виглядає пустовати. Ніби хочеться додати якісь пару ліній, щоб розбавити цей кусок мила (тільки в профіль).

+2-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація