Зимовий дизель уже на всіх АЗК ОККО

Зимовий дизель уже на всіх АЗК ОККО

16 листопада 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

З 15 листопада вже на всіх 403 АЗК мережі ОККО водіям пропонують виключно зимовий дизель, який не замерзає при температурі до -20 °С.

Для авто з дизельними двигунами заправка зимовим видом пального є необхідною умовою експлуатації при мінусових температурах, аби уникнути однієї з найбільших сезонних проблем - парафінізації пального у паливній системі. Саме тому у зимовий період мережа ОККО пропонує своїм клієнтам дизельне пальне Pulls Diesel та ДП Євро, призначене для використання при температурі повітря до -20°С.

Нагадаємо також, що кожен клієнт, який заправляється брендовим пальним Pulls Diesel, долучається до спільної ініціативи «ОКО ЗА ОКО 2. Озброїмо ТрО до зубів» мережі і фонду «Повернись живим». Адже з кожного заправленого літра компанія перераховує 1 гривню на зброю для сил територіальної оборони.

Загалом ініціатива передбачає закупівлю та передачу 200 крупнокаліберних кулеметів, 300 мінометів та 100 автоматичних гранатометів загальною вартістю 400 мільйонів гривень. Ініціатива ще триває, а бригадам ТрО вже було передано повний комплект кулеметів та 53 міномети. Станом на сьогодні вже акумульовано 95% від необхідної суми.

Джерело: ОККО

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація