Acura розпродала всі гоночні гран-турери Integra Type S

Acura розпродала всі гоночні гран-турери Integra Type S

24 листопада 2023
0

Трековий Acura Integra Type S DE5 японський преміальний бренд представив у серпні цього року. Тоді ж було оголошено, що компанія прагне отримати схвалення автомобіля для участі у перегонах Sports Car Championship Canada. А Honda Performance Development почала приймати замовлення на трек кар із депозитом 25 000 доларів.

Як стало відомо, у всіх трекових Acura Integra Type S DE5, створених для участі у «вищому класі TCX чемпіонату SRO TC America», вже є власник. Повна вартість автомобіля - 125 000 доларів. За цю суму власники отримали автомобіль, що відрізняється від дорожньої версії композитним вентильованим капотом, регульованим заднім антикрилом та вихлопною системою з турбонаддувом.

Також у списку відмінностей двовісні стійки MacPherson, двосторонні перевернені амортизатори HPD з подвійним регулюванням та спортивна секвентальна коробка передач Quaife із підрульовими пелюстками. Їздить спорткар на 18-дюймових колісних дисках. На передній осі - гальма AP Racing 372x34 мм та 6-поршневі супорти.

У салоні встановлені каркас безпеки, система пожежогасіння, швидкознімне спортивне кермо та гоночне сидіння OMP із шеститочковим ременем безпеки. Стандартну панель приладів замінено на панеллю Motec C127.

Integra Type S DE5 оснащений модифікованою HPD версією 2,0-літрового двигуна K20C8 I4 із турбонаддувом Type S. Віддача агрегату - «понад 360 кінських сил» та 340 Нм крутного моменту.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація