Cadillac представив новий електрокросовер Optiq

Cadillac представив новий електрокросовер Optiq

30 квітня 2024
0

Новий електричний кросовер від Cadillac отримав назву Optiq і займе місце в лінійці виробника нижче за Lyriq. Незважаючи на те, що ця модель початкового рівня з цінником у 33 тисячі доларів її наділили відмінними характеристиками.

Електромобіль досягає у довжину 4822 мм при колісній базі 2954 мм. Ширина і висота становлять 1912 та 1644 мм відповідно. Новинка виконана відповідно до актуальних тенденцій у даному сегменті. Optiq має стрімкий силует з похилим дахом і довгим атлетичним капотом. Також у нього фірмова оптика та масивний передній бампер. Дверні ручки розташовані врівень з кузовом і є панорамний дах, а задні двері оснащені електроприводом.

У оснащення салону електрокросовера увійшов 33-дюймовий вигнутий дисплей, який включає цифрову приладову панель і мультимедійну систему. Є двозонний клімат-контроль, 126-кольорове фонове освітлення, аудіосистема AKG, бездротова зарядка смартфона, цифрове дзеркало заднього виду, кермо та сидіння з функцією підігріву. Передбачено широкий пакет систем допомоги водію та помічників безпеки.

Cadillac Optiq буде доступний із двома силовими агрегатами. Базовий оснастять електромотором потужністю 241 к.с. і 330 Нм крутного моменту. Запас ходу 536 км забезпечить батарея на 68,4 кВтг. Розгін з місця до «сотні» займає 7 секунд, а максимальна швидкість обмежена на позначці 180 км/год. Також запропонують варіант з двома електромоторами із сумарною віддачею 287 к.с. та 465 Нм, які живить батарея на 79,7 кВтг. Запас ходу - 600 км. Від 0 до 100 км/год ця версія розганяється менш як за 6 секунд.

Джерело: Авто Центр
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація