Деякі функції в оновлених Audi A3 будуть доступні лише за підпискою

Деякі функції в оновлених Audi A3 будуть доступні лише за підпискою

17 березня 2024
4

Власники оновлених Audi A3 зможуть користуватися роздільним клімат-контролем та низкою інших опцій лише за доплату. Функції можна буде забронювати на різні терміни.

Про передплату на ряд функцій повідомляли співробітники прес-служби німецької марки в рамках презентації нової моделі. Крім клімату, власникам автомобіля доведеться доплачувати за адаптивний круїз-контроль, а також інтерфейси Apple Car, Android Auto та інші опції.

Покупцям Audi A3 доведеться оформлювати платну підписку на автоматичний перемикач дальнього світла, адаптивний круїз-контроль, розширення однозонного клімат-контролю до двозонного, а також інтерфейси Apple Car і Android Auto. Власники автомобілів зможуть активувати ці опції на місяць, півроку чи рік, а також назавжди. Вартість підключення опцій у компанії поки що не розкрили.

На європейському ринку оновлена Audi A3 доступна із півторалітровим бензиновим турбомотором потужністю 150 кінських сил, а також надійним та економічним дизельним двигуном тієї ж потужності. Обидва агрегати комплектуються семиступінчастим «роботом» S-tronic з двома зчепленнями. Цього року компанія обіцяє розширити моторну гаму для сімейства A3.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Audi

Обговорення новини

Alec77  

ВАГовский маразм крепшае

+1-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Alec77, це не тільки ВАГ. В БМВ теж про таке вже говорили.

+1-7ВІДПОВІСТИ  
Merv  

Гудбай audi, ми тебе любили

+1-3ВІДПОВІСТИ  
Merv  

А тепер питання, якщо це підписка, тобто йде рент обладнання, а ремонт в разі чого буде робити власник чи виробник?

+1-4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація