Компактний хетчбек Lancia Ypsilon перетворили на гібрид

Компактний хетчбек Lancia Ypsilon перетворили на гібрид

20 березня 2024
0

Італійський автовиробник офіційно представив гібридну модифікацію Lancia Ypsilon. Новинка продаватиметься паралельно з електромобілем, представленим на початку цього року.

Автовиробник не вдавався в деталі, але сказав, що модель оснащена 1,2-літровим трициліндровим двигуном у поєднанні з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач e-DCT і «м'якою» гібридною системою на 48 В. Така силова установка дозволяє автомобілю виробляти 100 к.с.

У компанії зазначають, що новий гібрид розганяється від 0 до 100 км/год за 9,3 секунди. Новинка також може розвивати максимальну швидкість у 190 км/год. Анонсовано, що гібридний хетчбек від Lancia матиме витрату палива на рівні 4,6 л/100 км.

Також у Lancia зазначили, що хетчбек можна їздити на короткі відстані лише на електриці, оскільки машина має режими e-Creeping і e-Queuing. Подібно до електромобіля, перші екземпляри гібрида будуть представлені у вигляді Edizione Limitata Cassina. Завдяки спецверсії модель отримала синій колір кузова, 17-дюймові легкосплавні диски з алмазною огранкою тощо.

Хоча у компанії не згадали про зміни стилю, гібрид має додаткові впускні отвори, а також видиму вихлопну систему. Відомо, що ціни на новинку в Італії стартують з з 28 000 євро, що значно менше, ніж 40 000 євро, які Lancia просить за електромобіль.

Джерело: Autogeek
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація