Lamborghini показала єдиний особливий Revuelto

Lamborghini показала єдиний особливий Revuelto

09 квітня 2024
0

Минулими вихідними на автодромі Енцо та Діно Феррарі в Італії відбувся захід Lamborghini Arena, на який зібралися понад 500 власників автомобілів бренду. Багатьом із них вдалося проїхати трасою Імола. Але головною подією стала презентація тюнінгованого Lamborghini Revuelto, створеного у рамках ексклюзивної програми персоналізації Ad Persoman.

Відвідувачам показали суперкар у кузові кольору Grigio Hati із чорними гоночними смугами. У передньому бампері, на бічних спідницях, корпусах дзеркал, кришці двигуна та задньому дифузорі декоративні вставки зеленого відтінку Verde Scandal.

Дах, капот, задній дифузор та ціла низка інших деталей виготовлені з вуглецевого волокна. Колісні диски у особливого Revuelto легкосплавні з глянсово-чорним оздобленням. На передній осі - діаметром 21 дюйм, на задній - 22 дюйми. Гальмівні супорти пофарбовані у світло-зелений відтінок Verde Chiaro.

Інтер'єр автомобіля оздоблений у поєднанні чорних та зелених кольорів. Чорні спортивні сидіння Nero Ade, передня панель та центральний тунель прикрашені декоративним рядком відтінку Verde Scandal. Інтер'єр прикрашений вишивкою з картою траси Імола та написом «Lamborghini Arena 2024». На передній панелі встановлені карбонові пластини з логотипами «Lamborghini Arena 2024» та «Ad Personam».

Технічно спеціальний Revuelto нічим не відрізняється від стандартної моделі. Суперкар укомплектований гібридною силовою установкою, що складається з 6,5-літрового V12 та трьох електродвигунів. Сукупна потужність агрегатів - 1015 к.с. Коробка - восьмиступінчастий «робот» з подвійним зчепленням. Привід - повний. З місця до 100 км/год супергібрид прискорюється за 2,5 секунд, до 200 км/год - за 7,0 секунд. Максимальна швидкість досягає - 300 км/год. На електротязі він може проїхати лише 10 км.

Вартість унікального Revuelto не озвучується. Також не уточнюється, чи буде він взагалі виставлений на продаж. «Звичайний» Lamborghini Revuelto коштує від 400 тисяч євро.

Джерело: Авто Центр
Фото: Lamborghini

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація