Новий мінівен від Geely розсекретили задовго до дебюту

Новий мінівен від Geely розсекретили задовго до дебюту

15 березня 2024
0

Нещодавно стало відомо, що преміальна марка Zeekr готується представити електричний мінівен під назвою Mix. І ось фотошпигунам вдалося зробити знімки новинки без найменшого маскування.

Електромобіль, що позиціонують як конкурента Volkswagen ID.Buzz, виглядає дуже футуристично. У нього відносно простої форми кузов з плавними лініями і без зайвих граней, затемнені фари та чорна окантовка, що обтікає передні бічні панелі, й передній бампер із темною решіткою. Корма авто також досить чиста, а особливістю є горизонтальна світлодіодна смуга.

Відомо, що Zeekr Mix побудований на платформі Geely Sustainable Experience Architecture і досягає завдовжки 4688 мм. Ширина і висота становлять 1995 та 1755 мм відповідно. Колісна база - 3008 мм. Запропонують новинку з одним електродвигуном потужністю 416 к.с., живити який буде батарея на 86 кВтг.

Офіційно представлять новинку на автосалоні у Пекіні, який відкриє свої двері у квітні цього року. У продажу на ринку Європи електромобіль з’явиться не раніше 2025 року.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація