Розсекречено новий доступний кросовер Ford

Розсекречено новий доступний кросовер Ford

01 квітня 2024
1

Опубліковані перші зображення нового компактного кросовера Ford. Доступна модель дебютує через кілька місяців і замінить Ford EcoSport. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Кросовер Ford випускатимуть у Індії та одній із країн Південної Америки. Молодшого брата Ford Kuga розробляють із 2018 року в співробітництві з концерном Mahindra. Його конкурентами стануть Hyundai Creta, Kia Seltos, Skoda Kushaq та Volkswagen Taigun. Поки невідомо, чи модель збереже назву Ford EcoSport.

Судячи з зображень, новий кросовер Ford буде виразнішим на вигляд, аніж його попередник. У нього широка решітка радіатора, тоненькі світлодіодні фари та розширені крила.

Відомо, що салон автомобіля буде якіснішим, аніж у Ford EcoSport. Усередині з'являться віртуальна панель приладів та великий тачскрін, а за доплату пропонуватимуть бездротову зарядку для смартфонів та камери 360-градусного огляду.

Кросовер Ford збудують на новій платформі VX-772, а його довжина складе близько 4,2-4,4 м. Модель дебютує з 1,5-літровим бензиновим турбомотором, а пізніше планують додати й дизельну версію.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Ser Gio  

Якийсь хюндай)

+4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація