Шпигуни вперше показали седан Volkswagen Phideon нового покоління

Шпигуни вперше показали седан Volkswagen Phideon нового покоління

15 березня 2024
0

Компанія Volkswagen почала тестувати на дорогах загального користування люксовий седан Volkswagen Phideon нового, другого, покоління. Фотошпигуни помітили його під час тестів у Швеції.

Volkswagen Phideon першого покоління з'явився вісім років тому (його офіційна презентація відбулася на Женевському автосалоні). Три роки тому його серйозно оновили, а незабаром покупцям запропонують модель нового покоління.

У той час, як деякі автовиробники відмовляються від випуску седанів, роблячи акцент на кросовери, компанія Volkswagen продовжує їх розробляти і випускати. Щоправда, більшість своїх седанів Volkswagen тепер продає не в Європі, а в Китаї та інших країнах, наприклад, у країнах Південної Америки. Седан Phideon призначений головним чином для Піднебесної.

Судячи з шпигунських фотографій, Volkswagen Phideon другого покоління зовні сильно відрізнятиметься від моделі першого покоління. Він уже не буде відноситися до класичних седанів, таких, як, наприклад, Phaeton. Він став елегантнішим, як ліфтбек.

Новий Phideon отримає більш тонкі передні фари, нову радіаторну решітку, нові бампери, а також нові задні ліхтарі, які більше нагадують Audi, ніж Volkswagen. Серйозні зміни повинні відбутися і в салоні, але які конкретно - ще поки не відомо.

Матеріали, як і раніше, будуть високої якості, оскільки це флагманська модель. У Phideon нового покоління буде великий набір обладнання та різноманітні сучасні технології, у тому числі системи допомоги водію та активної безпеки.

Під капотом у нового Phideon, як і раніше, має бути 2,0-літровий бензиновий двигун TSI. Буде також версія з 3,0-літровим двигуном V6 з автоматичною коробкою передач та з повним приводом 4MOTION у топових комплектаціях.

Коли Volkswagen офіційно представить Volkswagen Phideon нового покоління? Судячи зі шпигунських фотографій, цей седан вже майже готовий до серійного виробництва. Тому його дебют може відбутися вже у квітні 2024 року на автосалоні у Пекіні.

Джерело: Today.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація