Сім проблем - одне рішення

Сім проблем - одне рішення

17 квітня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

В асортименті автохімії, що поставляється на наш ринок німецькою компанією LIQUI MOLY, є найрізноманітніші продукти. Це моторні оливи, присадки та технічні рідини, які призначені для покращення роботи двигуна, системи охолодження, а також засоби для догляду за кузовом, колісними дисками, салоном, дверними замками.

Всі ці препарати спеціальні, тому і потреба в їх застосуванні виникає періодично, час від часу. Але є в арсеналі LIQUI MOLY і такий засіб як багатофункціональний аерозоль LM-40, який досвідчені водії постійно тримають під рукою.

Робочі властивості LM-40 настільки різноманітні, що цей препарат незамінний не тільки в автомобілі, але й з успіхом використовується в домашньому господарстві, на СТО, майстернях і навіть для обслуговування промислового обладнання. LM-40 - це суміш компонентів, кожен з яких виконує певну функцію.

Швидкопроникаючий розчинник іржі, що міститься в LM-40, завдяки високій плинності за лічені хвилини потрапляє в найважчі місця і звільняє різьбові з'єднання деталей механізмів, що приржавіли. Такі властивості перетворюють LM-40 на універсальний інструмент для боротьби з різними автомобільними та побутовими проблемами, простими та складними.

За допомогою LM-40 можна підтримувати працездатність побутової техніки та сантехніки, електроінструменту, садового інвентарю, велосипеда, візка, човна…

Що ще? Препарат LM-40 не містить силікону, нейтральний по відношенню до всіх видів фарб та лаків, металів, дерева. Засіб захищає деталі від прикипання. LM-40 з легкістю усуває скрип та заїдання у дверних петлях та інших шарнірних з'єднаннях, повертає працездатність замкам, протистоїть утворенню вапняних відкладень на водопровідних кранах та сітках душу, захищає від корозії різноманітні декоративні покриття з металів, наприклад, хромовані.

Але по-справжньому LM-40 покаже на що він здатний, коли з його допомогою буде викручений гвинт, що безнадійно приржавів, або запущений двигун у сиру погоду. Якщо на дворі підвищена вологість, то перш ніж «насилувати» акумулятор, слід обробити аерозолем LM-40 розподільник, котушку запалювання та джгут високовольтних дротів. І мотор заведеться як то кажуть «з півоберта». Ще LM-40 - це відмінне мастило для змащування зсувного люка в даху автомобіля, а також різних приводних тросиків та механізмів.

Нещодавно ж LM-40 Multi-Funktions-Spray оснастили новою розпилювальною головкою, яка має розкладну трубку. При складеній трубці препарат має великий кут розпилу, що є зручним для обробки значної площі. А при розкладеній засіб «видає» тонкий струмінь для більш точкового застосування. Трубкою в новій розпилювальній головці набагато зручніше користуватися, проникаючи в важкодоступніші місця - вона не буде як раніше випадати з неглибокого отвору головки розпилювача.

При цьому нова конструкція розпилювача дозволяє ефективно розпорошувати мастило під будь-яким кутом. Також подібна конструкція усуває необхідність постійно вставляти трубку в розпилювальну головку перед застосуванням та дбати, щоб вона не загубилася.

Багатофункціональний спрей LM-40 від німецького виробника LIQUI MOLY - це рідкий мультитул в багажнику вашого автомобіля. Допоможе вирішити безліч завдань не тільки пов'язаних з автомобілем, а й у побуті - вдома, у гаражі чи на дачі. А до 21 квітня 2024 року у всій дилерській мережі LM-40 Multi-Funktions-Spray можна придбати з вигодою 15%.

Джерело: LIQUI MOLY

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація