Skoda готує новий електричний кросовер на 7 місць

Skoda готує новий електричний кросовер на 7 місць

09 квітня 2024
0

Лінійка електромобілів Skoda наразі складається лише з одного автомобіля, Enyaq, але чеський виробник планує розширити її до шести моделей до 2026 року. Патентні зображення демонструють дизайн нового семимісного кросовера на електротязі.

Дизайн нового семимісного позашляховика дотримується нової мови дизайну Skoda під назвою Modern Solid, яка була попередньо представлена в концепті Vision 7S. Серійна версія Vision 7S матиме довжину майже п'ять метрів, що зробить її електричною альтернативою Kodiaq. Проте вже сьогодні відомо, що семимісний електромобіль буде набагато дорожчим, ніж Kodiaq.

Патентні зображення новинки демонструють деякі цікаві особливості дизайну. Так, на кросовері відсутні фірмові емблеми Skoda, які замінені літерами «Skoda» спереду та ззаду. Електромобіль також здається ширшим завдяки масивним колісним аркам.

У Skoda зазначають, що мова дизайну Modern Solid поширюється й на інтер'єр, зосереджуючись на тому, щоб зробити «зручність користувача максимально простою та інтуїтивно зрозумілою» завдяки використанню фізичних елементів керування.

Відомо, що флагманський електричний кросовер від Skoda має стати останнім новим авто, який побудують на платформі MEB. За попередніми даними, новинка матиме тягову батарею на 82, або 89 кВт.год. Виробництво авто розпочнеться на чеському заводі компанії в Млада-Болеславі не раніше 2026 року.

Джерело: Autogeek
Фото: Auto Express

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація