Стали відомі перші подробиці про новий Mitsubishi Outlander PHEV

Стали відомі перші подробиці про новий Mitsubishi Outlander PHEV

16 березня 2024
0

Компанія Mitsubishi розкрила перші подробиці про гібридний кросовер Mitsubishi Outlander PHEV нового, другого, покоління. Його офіційна прем'єра відбудеться у другій половині 2024 року.

Mitsubishi Outlander PHEV - це перший у світі кросовер із повноцінною гібридною силовою установкою (його батарея заряджається від розетки). У продажу він з'явився у 2013 році. Outlander PHEV має досить великий попит, але його нове покоління, мабуть, чекає ще більший успіх, так як у нього збільшився запас ходу - до 100 км на електротязі.

Гібридна силова установка у Outlander PHEV другого покоління складатиметься з чотирициліндрового 2,4-літрового бензинового двигуна та двох електромоторів. Загальна потужність такої силової установки становитиме 250 к.с.

Крім того, новий Outlander PHEV отримає повний привід S-AWC із різними режимами водіння. Зокрема, будуть режими водіння Нормальний, Асфальт, Гравій, Сніг та Бруд. Крім того, будуть ще два режими керування - Eco і Power (для обгону).

Кросовер Outlander PHEV другого покоління отримає літій-іонну батарею на 20 кВтг. Нагадаємо, що у моделі першого покоління літій-іонна батарея на 13,8 кВтг. Завдяки новій літій-іонній батареї Outlander PHEV другого покоління на електротязі проїде приблизно 100 км (у змішаному циклі - 87 км).

На жаль, більше поки немає жодної іншої інформації про Outlander PHEV нового покоління. Але головне, про запас ходу на електротязі, вже нам відомо.

Коли Mitsubishi офіційно представить кросовер Mitsubishi Outlander PHEV другого покоління? Це станеться у другій половині 2024 року. У продажу він з'явиться наприкінці 2024 року чи на початку 2025 року. Скільки він буде коштувати? Офіційно про це ще не повідомляли. Ми вважаємо, що цей кросовер буде коштувати приблизно від 55 000 до 60 000 євро.

Джерело: Today.ua
Фото: Motor.es

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація