У Мережі вперше показали новий кросовер Renault Symbioz

У Мережі вперше показали новий кросовер Renault Symbioz

15 квітня 2024
0

Восени 2024 року компанія Renault почне продавати свій новий кросовер Renault Symbioz. Дизайнери французького видання L'argus створили рендерні зображення цієї новинки.

У 2017 році Renault показав концепт Symbioz. Це був футуристичний автомобіль з великими колесами. Але серійна версія матиме більш традиційний дизайн.

Symbioz збудують на платформі CMF-B. На цій же платформі, нагадаємо, збудували кросовер Renault Captur поточного покоління. Довжина Symbioz становитиме 4,41 м. За своїми розмірами він буде ближче до Austral, ніж до Captur.

Renault стверджує, що Symbioz матиме просторий салон і великий багажник. Цей кросовер отримає сучасні технології, у тому числі системи допомоги водію та активної безпеки. У нього буде панорамний дах Solarbay, як у електромобіля Renault Scenic e-Tech. Водій зможе міняти ступінь затемнення. Усього має бути 4 налаштування затемнення.

Салон буде схожим на салон оновленого Renault Captur. Це означає, що у стандартній комплектації буде 7-дюймова панель приладів та інформаційно-розважальна система OpenR Link із 10-дюймовим сенсорним дисплеєм (такий дисплей вперше дебютував у новому Renault Master). У дорожчих комплектаціях буде 10-дюймова панель приладів. Спортивна комплектація esprit Alpine відрізнятиметься деякими зовнішніми елементами, салоном та обладнанням.

Силова установка складатиметься з бензинового двигуна із гібридною технологією e-Tech Hybrid. Потужність такої гібридної силової установки - 145 к.с. У 2025 році або в 2026 році замість цієї гібридної силової установки з'явиться новий 1,8-літровий гібридний двигун потужністю 170 к.с.

Крім того, наприкінці 2024 року покупцям запропонують версію із трициліндровим 1,2-літровим бензиновим двигуном із гібридною технологією потужністю 140 к.с. Таким гібридним двигуном зараз оснащується Renault Austral, але його потужність трохи менше - 130 к.с.

Renault офіційно представить кросовер Renault Symbioz у другій половині 2024 року. Незабаром після цього він з'явиться у продажу. Скільки він коштуватиме - ще не відомо. У модельній лінійці Renault кросовер Symbioz займе місце між Captur та Austral. В цілому ж Symbioz має стати заміною Renault Megane, який знімуть з конвеєра у 2024 році, а також заміною купе-кросовера Arkana, який припинять випускати у 2025 році.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація