У Житомирі викрили «бізнесвумен», яка перепродавала автомобілі для ЗСУ

У Житомирі викрили «бізнесвумен», яка перепродавала автомобілі для ЗСУ

20 березня 2024
0

Чергову «підприємливу» українку, яка вирішила заробити на перепродажі автомобілів, ввезених в Україну з-за кордону для потреб ЗСУ, затримали у Житомирі.

Жінка організувала імпровізований автосалон із продажу елітних машин. Своїм клієнтам вона пропонувала за досить привабливими цінами Hyundai Santa Fe, Mersedes ML, BMW X5, Suzuki Grand Vitara, Nissan X-Trail, VW Passat та інші авто. От тільки ввозила вона їх як гуманітарну допомогу для військовослужбовців, прикриваючись благодійним фондом, зареєстрованим у Вінниці.

«Бізнесвумен» упіймали «на гарячому», коли вона намагалася продати одразу три автомобілі на загальну суму 15 тисяч доларів. Її затримали у порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру за ч. 3 ст. 201-2 КК України (незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, здійсненого у значному розмірі під час воєнного стану).

У пресслужбі Житомирської обласної прокуратури повідомили, що під час слідства було проведено обшук. У підприємливої українки виявили 1,5 млн гривень та сім автомобілів, які теж були ввезені для потреб ЗСУ. Наразі вирішується питання про накладення на них арешту. Ще до суду заявлено клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація