Українські медики отримали від ВООЗ новенькі Renault та Toyota

Українські медики отримали від ВООЗ новенькі Renault та Toyota

13 березня 2024
0

В Україну прибула партія нових кросоверів Renault Austral, які ще не продаються на ринку нашої країни, а також Toyota Corolla Cross. Ці машини як гуманітарну допомогу передало бюро World Health Organization Ukraine.

Дванадцять авто отримало Міністерство охорони здоров'я України. Їх передадуть мультидисциплінарним командам швидкого реагування, які надають психологічну допомогу людям, що постраждали від війни. У відомстві наголосили, що машини підбиралися під українські умови використання, здебільшого це віддалені райони, мешканцям яких важко діставатися до спеціалізованих клінік.

Зазначається, що в таку мультидисциплінарну бригаду входить психіатр, психолог, соціальний працівник та медсестра чи медбрат. Вони надають допомогу, спрямовану на відновлення, що дозволяє людям із тяжкими психічними розладами повноцінно жити у суспільстві.

«Грунтуючись на глобальній доказовій базі, сервіс команд є інноваційною моделлю лікування, альтернативною стаціонарною, що демонструє високий рівень задоволеності серед користувачів послуг та персоналу. Загалом, починаючи з лютого 2022 року, 32 мобільні мультидисциплінарні команди, які підтримує ВООЗ, надали понад 80 000 консультацій понад 2 000 осіб з тяжкими психічними розладами», - заявили у відомстві.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація