Виявлено занедбаний автосалон із новенькими суперкарами

Виявлено занедбаний автосалон із новенькими суперкарами

22 березня 2024
0

У китайському місті Гуанчжоу є покинутий автосалон. Він не працює із 2012 року і всередині досі збереглися машини в новому стані. Мало того, це дорогі суперкари. Про занедбаний шоурум розповів у відео на Youtube блогер effspot.

Йому вдалося встановити, що автосалон відкрився в 2005 році, а сім років потому його довелося закрити через нове антикорупційне законодавство в Китаї. Три автомобілі загальною вартістю майже 2 мільйони доларів так і залишилися там стояти.

За 12 років простою машини покрилися шаром пилу, а їх колеса спущені. Проте суперкари перебувають у новому стані - це капсули часу.

Найдорожчим у цій колекції є культовий суперкар Porsche Carrera GT. Виготовлено 1270 таких авто з 612-сильним V10 і зараз їх вартість складає мінімум мільйон доларів.

Кабріолет Ferrari 575 Superamerica більш рідкісний: виготовили лише 559 таких авто, із яких лише 43 - мають механічну КПП, як цей суперкар. Під його капотом установлений V12 потужністю 540 к.с. Ціна Ferrari стартує з $400-500 тисяч.

Chevrolet Corvette Z06 не такий раритетний і дорогий, як інші автомобілі в шоурумі. Його позиціонували, як доступну спортивну модель із 405-сильним V8.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація