13 років довіри та співпраці: лінійка китайських авто Chery на українському ринку

13 років довіри та співпраці: лінійка китайських авто Chery на українському ринку

29 лютого 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Сьогодні Chery - один з найпопулярніших китайських автобрендів в Україні. Автосалон Chery «Автомобільний центр Київ» пропонує широкий спектр автомобілів на будь-який смак і бюджет.

Накопичений досвід із продажу та підтримки авто, а також представлення всієї лінійки автомобілів Chery, дозволяє автосалону підбирати авто для будь-якого, навіть найвибагливішого клієнта.

Які послуги надає автосалон Chery

Автосалон Chery пропонує широкий спектр можливостей для своїх клієнтів:

  1. Продаж автомобілів: у салоні представлена вся лінійка автомобілів Chery;
  2. Постачання оригінальних комплектуючих: забезпечує постачання оригінальних запчастин від офіційного виробника;
  3. Технічне обслуговування та ремонт: автосалон надає послуги з технічного забезпечення та ремонту автомобілів сертифікованими спеціалістами;
  4. Chery Assistance: унікальна програма річної підтримки автовласників. «Команда порятунку» працює протягом 24 годин та готова допомогти вам у разі неприємностей з авто;

Яке авто слід обрати

В Україні модельний ряд Chery включає в себе різноманітні автомобілі, від компактних кросоверів, таких як Chery Tiggo 2, ідеальних для міського використання, до більш просторих і розкішних кросоверів середнього розміру, як Tiggo 4 і Tiggo 7, а також флагманського Tiggo 8 з трьома рядами сидінь, що підходить для великих сімей.

Беззаперечним лідером є Chery Tiggo 8 Pro. Оновлений кросовер з 2-літровим двигуном потужністю 245 к.с. та переднім приводом.

Дизайнери автомобіля значну увагу приділили зовнішньому вигляду. Виразні лінії, матричні LED фари, двоколірні алюмінієві диски та ще низка інновацій - усе це підкреслює брутальний вигляд авто.

Не оминули увагою і технологічний аспект. Так, в кросовері встановлено новий сучасний салон та мультимедіа нового покоління, впроваджено систему запуску автомобіля без відмикання, безконтактне відкриття багажника без допомоги рук. Окрему увагу треба звернути на систему HD-огляду 360, яка підвищує рівень ситуаційної обізнаності водія та його безпеку.

Всі моделі Chery вирізняються сучасним дизайном, передовими технологіями безпеки та комфорту, а також економічністю, надаючи вигідне співвідношення ціни та якості, що робить їх привабливим вибором для широкого спектра покупців.

Чому Chery в Автомобільному центрі Київ - це правильний вибір?

  1. Автомобільний центр Київ - офіційний представник Chery в Україні: це гарантує, що ви отримаєте оригінальний автомобіль та якісний сервіс.
  2. Представлена вся лінійка автомобілів Chery: ви можете вибрати модель, яка ідеально підходить вашим потребам.
  3. Тільки сертифіковані фахівці Chery: вони знають все про вашій автомобіль і подбають про нього.
  4. Зручна цінова політика: ви знайдете автомобіль на будь-який бюджет.
  5. Автосалон у зручному місці:розташований у м. Київ, вул. Степана Бандери 22.

Chery - це ваш надійний партнер на дорозі!

Джерело: Автомобільний центр Київ

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація