29 років бездоганної роботи та тисячі задоволених клієнтів в Тойота Центр Київ «Автосаміт»

21 грудня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Новорічні свята для Toyota Центр Київ «Автосаміт» починаються з 21 грудня. Саме в цей день ми святкуємо свій день народження.

Двері Toyota Центр Київ «Автосаміт» відкриті для клієнтів з 1992 року і ось вже 29-ть років ми залишаємось Вашим провідником у світі Toyota.

В нашому дилерському центрі зібрана команда професіоналів, які люблять автомобілі Toyota і знають про них все до найдрібніших деталей.

Ми не зупинялись ні на мить всі ці 29-ть років, постійно вдосконалюючи навички та знання наших спеціалістів.

Це підтверджено численними нагородами дилерського центру та індивідуальними нагородами наших співробітників.

Професійна команда Toyota Центр Київ «Автосаміт» робить все, щоб придбання нового автомобіля Toyota стало для Вас святковою подією.

Персональний продавець-консультант допоможе з вибором кредитної програми і програми страхування, вибором додаткового обладнання і аксесуарів для Вас і Вашої новенької Toyota.

Також до послуг наших клієнтів програма Trade-In, за допомогою якої клієнти можуть обміняти свій старий автомобіль на новий.

Toyota Центр Київ «Автосаміт» є найбільшою в Україні офіційною станцією технічного обслуговування автомобілів Toyota.

Станція оснащена найсучаснішим діагностичним обладнанням та інструментами, має власну кузовну ділянку, а також виконує обслуговування та ремонт автомобілів будь-якої складності.

У компанії працює понад 125 висококваліфікованих спеціалістів сервісу, які щороку проходять сертифікацію від компанії Toyota.

Ми обслуговуємо понад 20 000 автомобілів на рік і є потужним постачальником оригінальних запасних частин та аксесуарів Toyota.

Toyota Центр Київ «Автосаміт» має статус "Бізнес Центр" і відкритий до співпраці із бізнесом. Наші спеціалісти допоможуть підібрати автомобілі та забезпечать якісне сервісне обслуговування для корпоративних клієнтів.

Ми завжди відкриті до співпраці і гостинно чекаємо наших клієнтів щодня за адресою Харківське шосе, 179.

Цього року даруємо частинку домашнього затишку і святкової атмосфери, до Ваших послуг: дитячий куточок з розвагами, новорічна фотозона, гарячий чай/кава та привітний персонал.

Toyota чекає на Вас!

Toyota Центр Київ «Автосаміт» - щоразу приємне відкриття!

Тойота Центр Київ «Автосаміт» Тойота Центр Київ «Автосаміт»

Тойота Центр Київ «Автосаміт» є частиною Української Автомобільної Корпорації. У 1992 році було створене спільне українсько-японське підприємство «Автосаміт ЛТД», яке першим в державі отримало статус авторизованого сервісу Toyota.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація