900-сильний седан Lotus Envya помітили на дорогах

900-сильний седан Lotus Envya помітили на дорогах

20 грудня 2022
1

Електричний седан Lotus Envya знову вийшов на дорожні випробування, де і потрапив в об'єктиви фотошпигунів. Цього разу їм вдалося зробити не лише знімки закамуфльованого кузова моделі, а й зазирнути до її салону.

Судячи з опублікованих фото, електромобіль буде виконаний у тій самій стилістиці, що й кросовер Eletre. У нього аналогічні двоярусні фари, велика нижня решітка радітору та кутасті повітрозабірники. Дах у моделі також похилий, а під лобовим склом видно блоки LiDAR.

У салоні Lotus Envya встановлено чотири окремі сидіння, обтягнуті чорною шкірою які контрастують з червоними ременями безпеки. Консоль між задніми сидіннями має два підсклянники та інтерфейс із сенсорним екраном. На передній панелі видно великий мультимедійний екран і тонку панель приладів.

За даними інсайдерів, седан буде заснований на архітектурі Electric Premium Architecture (EPA), що і Eletre, і отримає ті ж силові агрегати. Початкова версія видатиме до 595 к.с. потужності та 710 Нм крутильного моменту, а флагманська - 893 к.с. та 985 Нм.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Andriy86  

Сподіваюсь Лотус винайде свій священий грааль, який допоможе їм вийти з нескінченого фінансового піке. Ці хлопці заслуговують право на існування.

+1-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація