Acer представив дивовижний електросамокат

Acer представив дивовижний електросамокат

14 квітня 2023
0

Нещодавно представивши футуристичний електричний велосипед, компанія Acer демонструє ще одну колісний механізм. Це дивовижний електричний самокат, відомий як Predator Extreme.

Пристрій випущено під керівництвом дочірньої компанії Acer Gadget. Схоже, що електричний скутер Predator Extreme є зміненим маркуванням Splach Transformer. Він має відносно невеликі розміри, але був розроблений, щоб «нести потужність і продуктивність позашляхового мотоцикла».

З двигуном потужністю 700 Вт він не такий потужний, як справжній позашляховий мотоцикл. Але це дійсно виглядає як цікавий спосіб прогулятися ґрунтовими стежками.

Скутер має повнопідвісну конструкцію та підніжки замість «палуби», на якій можна стояти. Acer, схоже, позиціонує скутер Predator Extreme як для комфортного міста, так і для бездоріжжя, пояснюючи, що «міцна конструкція скутера також дозволяє водіям виконувати різні трюки на кшталт стрибків на бордюр тощо. Пасажири також можуть легко перемикатися між його швидкіснисми режимами: 6 км/год, 15 км/год і 25 км/год.

Predator Extreme приєднується до інших пропозицій мобільності від Acer Gadget, таких як нещодавно представлений електричний велосипед ebii і пара лінійок скутерів від Acer і Xplova.

Президент Acer Gadget Аллен Джонг пояснив, що це частина поштовху компанії до збільшення лінійки мобільних продуктів: «Електросамокат Predator Extreme  приносить новий рівень задоволення та мобільності до нашої лінійки екологічних технологій. Цього року ми плануємо продовжити розширення асортименту позашляхових електричних скутерів, щоб створити повний асортимент мобільних рішень, щоб краще обслуговувати більші та різноманітніші групи користувачів».

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація