Acura Integra від HART візьме участь у ралі

Acura Integra від HART візьме участь у ралі

14 жовтня 2023
0

П'ятидверний ліфтбек Acura Integra отримав версію для ралі. Болід створила команда HART (Honda of America Racing Team). Про це повідомили на сайті CarBuzz.

Acura Integra візьме участь у перегонах класу Limited 2WD. До участі допускаються тільки моделі з переднім або заднім приводом.

Ліфтбек від HART отримав кілька модифікацій, включно зі збільшеним дорожнім просвітом. Також на капоті встановлено додаткову світлотехніку для вечірніх і нічних етапів ралі.

Усередині встановлено каркас безпеки для захисту водія і його штурмана. Крім цього автомобіль полегшили, позбувшись непотрібних деталей.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений HART Rally Team (@hart_rally)

Суперниками Acura Integra від HART стануть Subaru BRZ, Ford Fiesta ST і Lexus IS350. Усі ці боліди близькі до серійних моделей, але мають деякі модифікації.

У класі Limited 2WD двигуни з турбонаддувом мають обмеження за об'ємом 1,6 л. Саме тому для складання не було обрано заряджену версію Acura Integra Type S.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений HART Rally Team (@hart_rally)

Acura Integra оснащена 1,5-літровим турбованим двигуном потужністю 200 к.с. і 260 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 6-ступінчастою механічною КПП або варіатором.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація