Acura розкрила назву свого майбутнього компактного кросовера

Acura розкрила назву свого майбутнього компактного кросовера

10 квітня 2024
0

Acura назве нову модель ADX. Вихід авто намічений на 2025 рік. Цей компактний позашляховик зможе конкурувати з Volkswagen Taos і Buick Envista, сподіваються в компанії. Він буде меншим за розміром, ніж RDX, але обіцяє високий рівень продуктивності завдяки використанню трансмісії з турбонаддувом.

Віце-президент Acura National Sales, Еміль Коркор, наголосив, що ADX стане четвертим позашляховиком у лінійці компанії, що розширить можливості вибору для покупців і зміцнить позиції Acura як провідного бренду в цьому сегменті. Про це пише сайт Motor1.

Компанія також натякнула на плани з випуску повністю електричної версії свого трирядного MDX, що є частиною стратегії Honda і Acura з розширення асортименту електромобілів.

Поки конкретних термінів про випуск електричного MDX не повідомляється, компанія хоче дати можливість публіці оцінити нещодавно випущений повністю електричний ZDX, перш ніж запускати наступну модель. Плани Honda і Acura включають продаж 800 000 електромобілів у Північній Америці до 2030 року, що свідчить про їхні амбітні наміри на ринку електромобілів.

Однак, як зазначається, реальний попит на електромобілі залишається під питанням, і тільки час покаже, чи зможуть компанії виправдати свої амбіції.

Джерело: NV.UA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація