Acura випустила останній NSX

Acura випустила останній NSX

17 листопада 2022
0

Acura завершує прекрасну епоху випуском останнього спортивного NSX у виробничому центрі Performance в Мерісвілл, штат Огайо. Останнім автомобілем другого покоління став Gotham Grey NSX Type S, який був представлений минулою осінь обмеженим тиражем в 350 примірників.

Високопродуктивна модель була відома тим, що була найбільш потужною NSX за всю історію, оскільки вона була оснащена оновленим 3,5-літровим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом і модернізованою системою Sport Hybrid. Потужність автомобіля становить 600 к.с. і 666 Нм крутного момента. Завдяки системі повного приводу, автомобіль здатний взяти першу сотню менш ніж за 3 секунди, а максимальна швидкість становить 307 км/год.

Після епічного появлення спорткар стикнувся зі слабким попитом. Однак Acura це не зупинило, і вони продовжували модернізувати автомобіль протягом багатьох років. На жаль, NSX другого покоління досягає кінця шляху, і його майбутнє туманно. Тем не менше, в мережі вже поповзли чутки про NSX третього покоління, який, вірогідно, буде повністю електричним. Натяк на це був на зображенні плану електрифікації Honda, на якому було два спортивних купе. Одним із них цілком може бути новий NSX.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація