Акумулятори на нових Tesla Model 3 почали дуже швидко розряджатись

Акумулятори на нових Tesla Model 3 почали дуже швидко розряджатись

15 березня 2024
0

Tesla починає пропонувати власникам деяких Model 3 модернізацію акумуляторної батареї для попередніх автомобілів Model 3, оскільки оригінальні акумулятори на машинах починають швидко розряджатись.

Зазначається, що на даний момент оновлення стосується лише тих електромобілів, які перебувають на гарантії. Tesla Model 3 виробляється вже сім років. Більшість версій електромобіля в останні роки оснащуються новою акумуляторною батареєю з використанням акумуляторних елементів LFP. Таі батареї мають меншу щільність, але вони дешевші та пропонують інші переваги, наприклад більш повільне старіння тощо.

Кілька власників Tesla повідомили, що американський автовиробник пропонує їм встановити по гарантії акумулятори LFP замість заміни «рідної» батареї за гарантією. Схоже, це пов'язано насамперед з тим, що Tesla не має достатньо деталей для старої батареї з елементами подібної енергоємності, тому у компанії починають пропонувати новішу версію.

Зазначається, що LFP-батареї дещо важчі, і власники Tesla повинні погодитися, щоб автовиробник також встановив на авто модернізовану посилену підвіску.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація