Alfa Romeo готує три потужні електрокари

Alfa Romeo готує три потужні електрокари

11 квітня 2023
0

Alfa Romeo починає електрифікацію всього свого модельного ряду. У найближчі чотири роки презентують три перші електрокари Alfa Romeo. Про це заявив виданню Autocar СЕО італійської компанії Жан-Філіп Імпарато.

З 2027 всі моделі марки стануть електромобілями, а від бензинових і навіть гібридних моделей відмовляться. Нові Alfa Romeo побудують на сучасній платформі STLA концерну Stellantis, і вони обіцяють бути дуже потужними. 

Першим у 2025 чи 2026 році дебютує електромобіль Alfa Romeo Giluia. Нове покоління седана стане конкурентом Tesla Model 3 та Mercedes-Benz EQE. Авто буде відрізнятися відточеною керованістю і стане значно потужнішим за попередника.

Нова Alfa Romeo Giluia буде доступна у версіях потужністю 350-800 к.с. Пізніше з'явиться топовий спортивний варіант Quadrifoglio Verde з 1000-сильною установкою. Запас ходу електрокара перевищить 700 км.

За Giulia в 2026 році піде електрокросовер Alfa Romeo Stelvio - він отримає ті ж таки силові установки. А 2027 року дебютує флагманський електричний седан, який стане конкурентом Tesla Model S, Mercedes EQS та BMW i7. У моделі буде добре опрацьована аеродинаміка, тому запас ходу сягне 725 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація