Alfa Romeo готує яскравого конкурента Tesla Model Y

Alfa Romeo готує яскравого конкурента Tesla Model Y

10 червня 2023
0

Alfa Romeo розробляють свій перший електрокросовер. Новинка буде побудована на базі Jeep Avenger та стане моделлю початкового рівня італійського бренду. Про це повідомили на сайті Autocar.

В Alfa Romeo вже підтвердили інформацію про розробку електрокросовера. Представники бренду заявили, що нова модель «змінить правила гри».

Електрокросовер має робочу назву Brennero. Серійна версія може отримати інше ім'я.

Нова модель спрямована на те, щоб залучити нових покупців до Alfa Romeo. Електрокросовер буде розрахований на сім'ї та жінок.

Очікується, що Alfa Romeo Brennero надійде у продаж у червні 2024 року. Він буде заснований на платформі STLA Small, як і Jeep Avenger.

Кросовер також може отримати бензинову версію для деяких ринків. У багатьох європейських країнах модель продаватиметься виключно в електричному варіанті із запасом ходу до 402 км на одному заряді.

За чутками, новинку оснастять електромотором потужністю 154 к.с. і 260 Нм крутного моменту. Потужність передаватиметься на передні колеса.

Вартість електрокросовера складе приблизно 42 тисячі доларів. Топова версія моделі може коштувати 50 тисяч доларів.

Alfa Romeo | Guess the name

A game-changing #SportUrbanVehicle is on the horizon. What will be the name of our new Alfa Romeo? Take a guess in the comments below ?? #AlfaRomeo

Опубліковано ALFA ROMEO Середа, 7 червня 2023 р.
Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація