Alfa Romeo  Milano «помітили» з двигуном-сюрпризом і подвійними патрубками

Alfa Romeo Milano «помітили» з двигуном-сюрпризом і подвійними патрубками

03 березня 2024
0

Через більш ніж десять років після появи першої хвилі сучасних електромобілів Alfa Romeo майже готова представити свій власний електромобіль, який також буде пропонуватися з двигунами внутрішнього згоряння. Італійська компанія офіційно презентує субкомпактний кросовер Milano 10 квітня.

Після того, як минулого місяця було опубліковано невелику добірку офіційних тизерних зображень, щоб допомогти створити атмосферу очікування події, команда шпигунів наздогнала ще один прототип Alfa Romeo Milano, відзначивши кілька нововведень. Це перший раз, коли автомобіль можна було побачити під час тестування на дорогах загального користування, вперше побачити задню частину і вперше подивилися на версію з двигуном внутрішнього згоряння, про що свідчать здвоєні вихлопні труби.

На відміну від офіційних січневих фотографій, які демонстрували електромобіль, наші шпигунські фото показують камуфльований прототип Milano з ДВЗ, причому обидві версії побудовані на тій самій платформі e-CMP, що й побратими Stellantis, такі як Peugeot e-2008 і Jeep Avenger.

Важко розгледіти деталі передньої частини, але можна помітити, що лінія «талії» піднімається на задніх дверях, ручки задніх дверей вмонтовані в дверну раму, що прилягає до С-подібної стійки, а те, як капот розширюється до підлоги, створює враження низької передньої частини.

Хоча Milano розділяє платформу і ходову частину з іншими автомобілями Stellantis, Alfa Romeo обіцяє, що він забезпечить кращу в своєму класі керованість, «надзвичайно точне» рульове управління і високий рівень зчеплення з дорогою. Компанія стверджує, що динамічні цілі проекту були встановлені і перевірені тією ж командою інженерів, яка відповідальна за такі перлини, як Giulia GTA, і в даний час працює над суперкаром 33 Stradale.

Alfa Romeo поки що не коментує лінійку силових агрегатів, але очікується, що електромобіль отримає таку ж батарею на 54 кВт.год, як і Peugeot e-2008, і повинен наблизитися до 406 км запасу ходу цього автомобіля. Але, на відміну від Peugeot, він буде пропонуватися з повним приводом, тому повинен значно покращити 9-секундний час розгону з місця до 100 км/год.

Як Jeep Avenger, так і Peugeot пропонують на вибір електромобілі та силові агрегати з двигунами внутрішнього згоряння, і Alfa Romeo також скористається гнучкістю платформи e-CMP, пропонуючи гібридні двигуни для Milano на окремих ринках. Поки що невідомо, які бензинові двигуни будуть запропоновані на Milano, але фейсліфтинговий Peugeot 2008 доступний з двома 1,2-літровими двигунами з турбонаддувом потужністю 99 к.с. і 128 к.с., а також 48-вольтовим гібридним варіантом, що генерує 136 к.с. Ходили чутки про те, що в майбутньому для Alfa Romeo буде запропоновано ще більш потужний варіант ДВЗ, але поки що вони залишаються непідтвердженими.

Продажі нової Alfa Romeo Milano, яка фактично прийде на зміну суперміні MiTo, розпочнуться в Європі та на інших обраних ринках світу в другій половині року.

Джерело: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація